Kiropraktisk manipulasjon

Mennesker i alle aldre kan ha nytte av kiropraktisk behandling. Det er ingen aldersgrense – vi behandler alt fra spedbarn til ekte ”seniorer” på over 90. Akutte eller kroniske problemer kan behandles, men jo før behandling kan begynne jo bedre og raskere kan man forvente bedring. Om vi tror du vil ha bedre nytte av annen behandling vil vi selv henvise deg dit.

Trenger jeg rekvisisjon fra lege?

Nei. Vi som kiropraktorer har 5 års utdannelse for selv å kunne undersøke, diagnostisere og velge rett behandling.

Hvor mange ganger trenger jeg å komme til behandlingen?

Hvert problem trenger individuell oppfølging. Generelt, jo lengre du har hatt et problem, jo lengre kan det ta før du blir bra. Din generelle helsetilstand vil også kunne være med på å prege behandlingstiden. Mange blir gjerne raskt mye bedre, men trenger, og ikke minst ønsker, en oppfølging i etterkant for å hindre tilbakefall.

Gjør det vondt?

Kiropraktisk behandling er en fysisk form for behandling. Deler av behandlingen kan være ubehagelig mens det hele står på, men den går til roten av problemet og er ofte kortere og mer intens. Kiropraktorene ved 60 Grader Nord Kiropraktikk benytter seg av mange forskjellige behandlingsteknikker for å sikre at behandlingen er mest mulig komfortabel men likevel effektiv.

Hva er ”knekkelyden” ofte forbundet med kiropraktisk behandling?

En del av kiropraktisk behandling går ut på manipulasjonsbehandling av leddene i ryggsøylen. Et manipulasjonsgrep kan ofte fremprodusere et ”knekk”. Denne lyden oppstår ved at to leddflater raskt separeres og en vakuumlyd oppstår. Dette fører til en automatisk nevrofysiologisk avspenning og smertedemping. Det er ingen smerter forbundet med denne lyden, og den er dokumentert til å være trygg og effektiv.

Ta kontakt om du skulle ha noen spørsmål om dette – vi svarer gjerne på dine spørsmål.

Ønsker du å bestille time?

Send oss en melding via kontaktskjemaet, så kommer vi tilbake til deg – eller ring oss for en hyggelig og uforpliktende prat.