Fysioterapi

Terje Løkken

950 67 806
terje@gjovikidrettsmedisin.no

Medlem NFF, Norske Fysioterapeuters Forbund.
Utdannet ved Høgskolen i Oslo. Fullførte turnusutdanningen i 1997.
Terje har lang erfaring med behandling og gjenopptrening av skader og smertetilstander. Han har tidligere jobbet som fysioterapeut ved Toten Treningssenter AS på Lena.
I samarbeid med Therese Marcussen og Matthew Hayfield, har Terje startet opp Gjøvik Idrettsmedisinske Team DA, gjovikidrettsmedisin.no.

John Eyolf Solhaug

997 11 434
johneyolf@gmail.com

Utdannet ved Mensendieckutdanningen på Høgskolen i Oslo 1994-97.
Ledende fysioterapeut ved Kongsgård Sykehus 1998-2000, delansvar for turnusveiledning.
Han har jobbet i privat praksis siden 2000, og startet Aktiv Fysioterapi Oslo AS i 2004 sammen med Mette Eidsbø. John Eyolf har videreutdanning fra Norges Idrettshøgskole, samt fagfeltene manuell terapi og idrettsmedisin. Han jobber i dag mye med rygg/nakkeplager og idrettsrelaterte plager og skader, men også med vanlig, tradisjonell fysioterapi.
Han har siden 2001 også jobbet med trykkbølgebehandling (ESWT), og er dermed en av de med lengst erfaring i landet innen denne behandlingsformen.
gjovikidrettsmedisin.no

Kontakt oss på telefon eller e-post – ingen ventetid!

Vi benytter mange ulike teknikker for å oppnå dette:

Leddmobilisering ad modum manuell terapi
Muskeltøyninger
Massasjeteknikker
Treningsveiledning
ESWT (Trykkbølgebehandling)
Formthotics (Innleggssåler)
Tapeteknikker (Sportstape, Kinesiotape, McConnel)

Ved våre kontorer på Lena og Raufoss samarbeider vi henholdsvis med Lena Fysioterapi og Raufoss Fysioterapi. Her finnes dyktige fysioterapeuter som behandler alle pasienter med henvisning til fysioterapeut.

Sentralt innen fysioterapi står bevegelse. Bevegelse påvirkes av smerte og funksjon. Dysfunksjon fører ofte til smerte som igjen påvirker fri bevegelse.

Muskel- og skjelettapparatet er et meget komplekst system som reagerer med smerte dersom noe ikke fungerer normalt. Gjennom undersøkelse, behandling og forebygging forsøker vi å gjenopprette normal funksjon og fjerne smerter.

Tverrfaglig behandling:

Tverrfaglig samarbeid mellom fysioterapeuter og kiropraktorer gir et bredere behandlingstilbud. Flere behandlingsteknikker og faglig kunnskap er til det beste for både terapeut og pasient.

Det kan også være behov for en «second opinion» rundt en skade eller et sykdomsbilde. Et tverrfaglig fellesskap gjør det enkelt for oss å benytte slike fordeler.

Er du usikker på hvor du skal begynne, kan vi rettlede deg til å komme i gang med den mest hensiktsmessige behandlingen.

Lotte Thyssen

Utdannet psykomotorisk fysioterapeut ved Høgskolen i Oslo 2011
Utdannet fysioterapeut ved Fysioterapiskolen i Odense, Danmark 2007
Utdannet instruktør/trener ved Idrettshøgskolen i Vejle i Danmark
Tidligere utøver innen ridning, triathlon, mountainbike og adventureracing
Jobber på Gjøvik

Vi tilbyr psykomotorisk fysioterapi uten ventetid!

Ønsker du å bestille time?

Send oss en melding via kontaktskjemaet, så kommer vi tilbake til deg – eller ring oss for en hyggelig og uforpliktende prat.