Hva pasientene sier

Første gang jeg måtte ha hjelp av kiropraktor var jeg 24-25 år gammel. Det gikk på «låsning» i korsrygg eller lumbago som jeg fikk høre problemet var, uten å få noe god forklaring. Løsningen på problemet ble å få «knekt løs ryggen» som jeg kaller det. Det gikk jo bra i perioder, men det var lite som skulle til før problemet kom tilbake, og ny «knekking» måtte til. I ettertid vil jeg kalle dette brannslukking.

I 2012 ble ryggen/muskulatur veldig stiv og vond. Da nyttet ingenting lenger. Tok bilde av ryggen og fikk svar på at det var slitasjeforandringer i korsrygg, noe jeg måtte leve med.

Da jeg høsten 2014 begynte hos 60 Grader Nord og kiropraktor Charlotte Kaalstad ble jeg tatt skikkelig på alvor. Fikk god forklaring på hva slitasjeforandringer i korsrygg vil si, og mulighetene for å få en stabil og mye bedre rygg på sikt var gode. Gjennom god behandling i rygg og muskulatur, samt god oppfølging. Jeg fikk en del tøyeøvelser og treningsopplegg som måtte til skulle det bli bra.

I dag, ett år etter har jeg en stabil og god rygg. Jeg kan f.eks. gå på bærplukking, som er krevende for ryggen min uten å bli stiv. Rett og slett økt livskvalitet.

Er veldig fornøyd med 60 Grader Nord Kiropraktikk og måten jeg ble tatt i mot på, hørt på og ikke minst; dette skal vi få til.

Takk til deg Charlotte, som har jobbet så bra med meg og brukt din tid du har til rådighet veldig godt.

Geir Bjørnar Malterud

Jeg hadde i lengre tid vært plaget av hodesmerter og ble anbefalt kiropraktor Elisabeth Loeng ved Toten Treningssenter. Etter å ha vært på røntgen, mente hun at smertene kom fra nakken. Hun fant flere triggerpunkter som hun behandlet. Hodepinen forsvant gradvis og er nå helt borte. En stor takk til Elisabeth.

Kirsten M. Bjerke

Etter endt tvillingsvangerskap fikk jeg en låsning i bekkenet. Dette preget min hverdag på en slik måte at jeg ikke greide å løfte, bøye meg eller gå noe særlig. Siden jeg hadde fått to babyer var dette en håpløs situasjon for meg. Jeg tok derfor kontakt med 60 Grader Nord Kiropraktikk, siden jeg hadde lest i avisen at Elisabeth Loeng hadde spesialisert seg på svangerskapsplager.

Jeg var spent og litt redd for at behandlingen skulle være smertefull, men dette var ikke noe å grue seg til. Elisabeth gjorde noen ”små knep” som overhodet ikke gjorde vondt, og allerede etter første behandling var jeg mye bedre. Som jeg pleier å si: ”Jeg vraltet inn og danset ut”. Etter bare noen få behandlinger var jeg så bra at jeg ikke kjente låsningen, og jeg kunne igjen bøye meg, støvsuge og gå turer uten nevneverdige plager.

Gry-Hege Bjørkvoll

Jeg har hatt problemer med nakke og høyre skulder i mange år. Jeg har hatt mange turer til kiropraktor uten at plagen har endret seg. Etter at jeg kom til 60 Grader Nord Kiropraktikk og Matthew Anthony Hayfield har behandlet meg, har jeg blitt mye bedre. Ja, jeg blir helt frisk, men det tar tid. Han masserer sener og muskelfester på en skånsom måte, tøyer og øker bevegeligheten.

Det vi tidligere har forbundet med kiropraktikk er å komme inn og bli knekt og gå ut igjen, og det hele tar ca 5-10 minutter. Slik er det ikke hos Elisabeth og Matthew. Der føler du at du blir tatt på alvor, behandlingen er avslappende og behagelig. Jeg anbefaler 60 Grader Nord Kiropraktikk.

Willy Taaje, Hunndalen

Jeg slet med en smertefull strekk i muskelen i baksiden av låret mitt, og trengte å komme i form igjen til en fotballkamp. Jeg dro til 60 Grader Nord Kiropraktikk. Matthew Anthony Hayfield var veldig profesjonell, og forklarte tydelig og klart hvordan leddene i korsryggen og bekkenet mitt kunne påvirke muskulaturen i beina mine. Behandlingen var smertefri og veldig effektiv. Jeg spilte kampen og har ikke hatt noen plager siden. Jeg anbefaler virkelig 60 Grader Nord Kiropraktikk til flere!

Lars Erik 27 år, Gjøvik

Ønsker du å bestille time?

Send oss en melding via kontaktskjemaet, så kommer vi tilbake til deg – eller ring oss for en hyggelig og uforpliktende prat.