Sport og idrett

Idrettsskader, som f.eks. muskelstrekk, kan behandles av kiropraktoren. Men like viktig som behandling etter at en skade har oppstått er det å kunne forebygge skader og ikke minst fremme prestasjon.

Toppidrettsutøvere som Marit Bjørgen og Thor Hushovd benytter seg av kiropraktisk behandling regelmessig for å øke yteevne. Fotballklubben AC Milan har gjennom sin kiropraktor utviklet et behandlingprogram for å unngå skader. Dette har resultert i et lag med en av verdens høyeste aldre på toppidrettsutøvere innen sin sport.

Våre kiropraktorer har med sin egen bakgrunn fra toppidrett en særskilt forståelse for hvilke stressfaktorer kroppen går gjennom ved mye trening, og vil kunne gi et meget godt tilrettelagt behandlingsprogram for sport- og idrettsutøvere.

Vi samarbeider med Gjøvik Idrettsmedisinske Team som tilbyr en totalpakke for alle idrettsutøvere og idrettslag der deres faggrupper jobber nært sammen for å finne gode løsninger for den enkelte utøver. Terapeuter med ulik bakgrunn kan i fellesskap samarbeide om å stille riktig diagnose og iverksette tiltak for at utøveren skal komme raskt tilbake til idretten.

Ønsker du å bestille time?

Send oss en melding via kontaktskjemaet, så kommer vi tilbake til deg – eller ring oss for en hyggelig og uforpliktende prat.